Montáž a zariadenie prevádzok našich klientov .

Sme tu nielen na to, aby sme zabezpečili technickú realizáciu vašich fitness centier, ale aj na to, aby sme vám poskytli podporu v oblasti správy sociálnych sietí a marketingu. Naše rozsiahle skúsenosti vo fitness odvetví z nás robia ideálnych partnerov pre majiteľov, ktorí chcú posunúť svoje podnikanie na novú úroveň. Naším poslaním je podporovať pohyb a zdravie, ale zároveň vieme, že biznis je biznis – a každá investícia sa musí vrátiť. Spolu s vami vieme vytvoriť stratégiu, ktorá nielen zvýši návštevnosť vášho centra, ale aj jeho ziskovosť.

Pripojte sa k nám a získajte plný prístup k nášmu softvéru pre fitness centrá.

Užite si výhody a pohodlie nášho softvéru bez akýchkoľvek záväzkov. Počas 30-dňovej skúšobnej doby získate plný prístup k jeho funkciám, aby ste mohli preskúmať, ako vám pomôže optimalizovať váš biznis, zvýšiť efektivitu a dosiahnuť excelentné výsledky. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť!

O programe

OnGym je revolučný a komplexný software pre fitness centrum, navrhnutý a vyvinutý samotným majiteľom športového centra. Je to výsledok neustáleho vývoja a inovácie, ktorý je priamo prispôsobený potrebám dennodenného manažmentu športových stredísk.

Kontakt

Igor Martinka – obchodné oddelenie

Tel: +421 911 416 686

Mail: igor.martinka@ongym.sk

 

Adam Valiska – technické oddelenie

Tel: +421 944 434 712

Mail: adam.valiska@ongym.sk

Powered by

Partneri